Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Japán Diffúzor nano (rövid nyakkal)

5 4

A Nano diffúzor kisméretű - legfeljebb 40-50 literes akváriumok CO2 ellátását biztosítja. A vizet egészen apró CO2 buborékokkal lepi el a kerámia porlasztó segítségével.


Az üveg diffúzor a növényes akváriumban diszkrét és elegáns módon oldja meg a CO2 porlasztást. Mind nagynyomású, mind élesztős rendszerekhez jól alkalmazható. 


Hozzávetőleges méret: 2x4 cm - ez a diffúzorok között a legkisebb, a másik nano változattól csak a nyakrészében tér el (rövidebb annál, így kevésbé törékeny). A diffúzort az algáktól és egyéb lerakódott szennyeződéstől gyorsan és rendkívül hatékonyan az ADA Superge, vagy a JBL Powerclean oldattal lehet megtakarítani.


 Tartrozék:
1 db tapadókorong.  

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Akció 1900 Ft

GreenWorks
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A Nano diffúzor kisméretű - legfeljebb 40-50 literes akváriumok CO2 ellátását biztosítja. A vizet egészen apró CO2 buborékokkal lepi el a kerámia porlasztó segítségével.

Az üveg diffúzor a növényes akváriumban diszkrét és elegáns módon oldja meg a CO2 porlasztást. Mind nagynyomású, mind élesztős rendszerekhez jól alkalmazható. 

Hozzávetőleges méret: 2x4 cm - ez a diffúzorok között a legkisebb, a másik nano változattól csak a nyakrészében tér el (rövidebb annál, így kevésbé törékeny). 

A diffúzort az algáktól és egyéb lerakódott szennyeződéstől gyorsan és rendkívül hatékonyan az ADA Superge, vagy a JBL Powerclean oldattal lehet megtakarítani.

További információk

NévJapán Diffúzor nano (rövid nyakkal)
Cikkszám999437
GyártóGreenWorks
Akvárium mérethez100L alatt, 150L alatt

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem