Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Green Aqua Cryptocoryne cordata 'Rosanervig' - zselés

0 0

Család: Araceae
Származási hely: Dél-Kelet Ázsia
Magasság: 20 cm 
Szélesség: 15-20 cm
Fényigény: alacsony-közepes
Hőmérséklet: 20-28 °C 
Vízkeménység: nagyon lágy- közepesen kemény
pH tolerancia: 5-7 
Növekedési ütem: lassú
Igény: könnyű


Ez a lassan növő növény bokrok formájában mutatós, a töveket ültessük különböző helyekre vagy egy csoportba.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

1200 Ft
Green Aqua
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Ez a Dél-Kelet Ázsiából származó Cryptocoryne faj egy könnyen tartható középtéri növény. Pirosas színű levelei 20 centiméteres magasságig nőnek. A Cryptocoryne cordata rosanervig változatok közül kiemelkedik hosszúkás leveleivel, hiszen a többi változat kisebb szívszerű formákkal rendelkezik. Jobban kedveli a lágyvizet, de hosszabb szoktatással keményebb vízben is nevelhető. Kevés-közepes fényigényével árnyékos helyekre is ideális, növekedési üteme lassú, tövein hoz új hajtásokat.

A Green Aqua dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények, mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak!
Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

 

További információk

NévGreen Aqua Cryptocoryne cordata 'Rosanervig' - zselés
Cikkszám999931
GyártóGreen Aqua
Növény típusaKönnyen tartható, Közepes igényű
Akvárium mérethez50L alatt, 100L alatt, 150L alatt
Akvárium típusaKevés fényhez - low tech, Közepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem