Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Green Aqua terráriumi növény - Törpe páfrány mix

0 0

A lakásban tartott páfrányfélék törpe változata. Kedveli a párás környezetet, ezért kiválóan alkalmas terráriumban, floráriumban, viváriumban, paludáriumban való tartása.  Kisebb, kompakt mérete lehetővé teszi, más növényekkel való összeültetését is. Kedveli az egyenletesen nyirkos ültető közeget és a magasabb páratartalmú levegőt. Idővel szép kompakt bokorrá cseperedik. Hullámos levelei szinte körülölelik a növény szárát. Kúszó hajtásokkal terjeszkedik. Nem szereti a túl erős megvilágítást. Egész évben megfelel ennek a törpe szobapáfránynak az átlagos szobahőmérséklet! 

Elérhetőség: Készleten

1890 Ft
Green Aqua
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Cserépméret: 12 cm
Elhelyezés: Középső-Hátsó zóna
Fényigény: Közepes
Hőmérséklet: Nyáron 22-32 C
Hőmérséklet: Télen 14-22 C
Kiszerelés: 1 db
Növekedés: Közepes
Növény formája: Bokros
Páratartalom: Közepes-Magas-Nagyon magas
Vízigény: Közepes II. (Soha ne száradjon ki teljesen az ültető közeg!)
Szállítási méret: 10 cm

További információk

NévGreen Aqua terráriumi növény - Törpe páfrány mix
Cikkszám888906
GyártóGreen Aqua

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem