Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Green Aqua Vízcserélő szett - 1000 lph

2 1

Green Aqua Vízcserélő szett


A vízcserélő szett segítségével az akváriumban hetente elvégzendő 50% vízcsere sokkal gyorsabb és egyszerűbb. A vödrök hordása helyett az akváriumból a vizet közvetlenül egy lefolyóba engedhetjük, illetve mosdókagylóból vagy hordóból közvetlenül visszatölthetjük.


A szett tartalma:


1db Oase OptiMax 1000 vízpumpa
10m Green Aqua átlátszó szűrőcső 16/20 mm
1db Eheim szimplacsap - 16/22 mm

Elérhetőség: Készleten

17990 Ft

Beállított ár: 17990 Ft

EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Oase OptiMax 1000 vízpumpa   +Ingyenes
Green Aqua átlátszó szűrőcső 16/20 mm (16/22 mm) - méterre   +Ingyenes
Eheim szimplacsap - 16/22mm   +Ingyenes

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 17990 Ft

Részletek

Green Aqua Vízcserélő szett

A vízcserélő szett segítségével az akváriumban hetente elvégzendő 50% vízcsere sokkal gyorsabb és egyszerűbb. A vödrök hordása helyett az akváriumból a vizet közvetlenül egy lefolyóba engedhetjük, illetve mosdókagylóból közvetlenül visszatölthetjük.

A szett tartalma:

1db Oase OptiMax 1000 vízpumpa
10m Green Aqua átlátszó szűrőcső 16/20 mm
1db Eheim szimplacsap - 16/22 mm

A szett javasolt használata:

1. Szereljük össze a szettet a következő sorrendben: 1. vízpumpa, 2. szűrőcső, 3. szimplacsap
2. A szűrőcső csappal szerelt végét helyezzük biztonságosan rögzítve egy lefolyóba (javasolt egy csipesszel a mosogató vagy mosdókagyló széléhez erősíteni).
3. A vízpumpát helyezzük az akváriumba a vízszint alá. Figyeljünk rá, hogy ne tudjon apró homokszemeket vagy növényeket beszippantani, majd helyezzük áram alá.
4. A leengedés sebességét a pumpán található szabályzóval és a cső végén lévő csappal egyaránt szabályozhatjuk.
5. Ha elegendő vizet leengedtünk az akváriumból, áramtalanítsuk a pumpát.
5. Az akvárium feltöltéséhez fordítsuk meg a rendszert. A szűrőcső csappal szerelt végét erősítsük az akváriumra, a vízpumpát pedig helyezzük a mosdókagylóba, mosogatóba vagy vízzel töltött hordóba.
6. A mosogatóba engedjünk annyi vizet, hogy ellepje a vízpumpát és hagyjuk olyan tempóban folyni, ahogy a pumpa tolja a vizet az akváriumba. Célszerű olyan mosdókagylóba vagy mosogatóba tenni a pumpát, ami rendelkezik túlfolyóval és ügyeljünk a víz megfelelő hőmérsékletére.
7. A leengedéshez hasonló módon szabályozzuk a víz sebességét, mikor az akvárium megtelt, áramtalanítsuk a pumpát és zárjuk el a szűrőcső végén lévő csapot.

További információk

NévGreen Aqua Vízcserélő szett - 1000 lph
Cikkszám999947
Cső átmérő16/22
Pumpateljesítmény (l/óra)1000

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem