Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

GreenWorks nyomásfokozó szivattyú

5 3

A GreenWorks nyomásnövelő pumpa segítségével a kisebb víznyomású helyeken is hatékonyan alkalmazhatjuk bármelyik RO készüléket. Nagyobb vízhozamú készülékek esetén a nyomásfokozó pumpa használatával jelentősen növelhetjük a hatékonyságot.


Teljesítmény: 50 GPD (0,6 liter/perc)
Feszültség: 24 V

Elérhetőség: Készleten

23990 Ft
GreenWorks
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A GreenWorks nyomásnövelő pumpa segítségével a kisebb víznyomású helyeken is hatékonyan alkalmazhatjuk bármelyik RO készüléket. Nagyobb vízhozamú készülékek esetén a nyomásfokozó pumpa használatával jelentősen növelhetjük a hatékonyságot.

Teljesítmény: 50 GPD (0,6 liter/perc)
Feszültség: 24 V

GreenWorks nyomásnövelő pumpa HASZNÁLATI ÉS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ

Előnyök:
Az RO készülékek akkor termelnek RO vizet, amikor a nyomás 35-70 psi között van. Ha a vezetékes víz nyomása 35 psi alatt van, akkor a nyomás nem elegendő a membránok számára a Fordított Ozmózis víz hatékony termeléséhez. Ha a vezetékes vizünk nyomása alacsony, az RO nyomásfokozó pumpa a víznyomást növelni fogja és lehetővé teszi az RO készülék számára, hogy hatékonyan működjön, vagy éppen jobb teljesítményt nyújtson a ráírt liter/nap értéknél (a víz hőmérsékletétől is függő érték). Az RO membránok a működési nyomás maximumánál a leghatékonyabbak, a nyomásfokozó pumpák használatakor jelentős TDS (Total Dissolved Solids = Összes beoldott szilárdanyag) csökkenést lehet elérni a termelt RO vízben. A membrán hatékonyságának növelésekor kevesebb szennyvíz kerül a csatornába. A membrán a legjobb teljesítményét 70 psi körül nyújtja. Ha a vezetékes nyomás 35-60 psi között van, a nyomásfokozó pumpa használatával el tudjuk érni a membránok csúcsteljesítményét, ezért a befektetés megéri.

Összeszerelés:

A GreenWorks RO nyomásfokozó pumpák alacsony feszültségű eszközök, tehát csak a csomagban található megfelelő adapterrel (transzformátorral) működnek.

Csavarozzuk össze a két csőcsatlakozó véget a pumpateshez kenderkócot vagy más szigetelő anyagot használva – a megfelelő zárás érdekében.

Csatlakoztassuk a csövet a Jaco csatlakozókhoz és győződjünk meg arról, hogy a cső teljesen be van nyomva a helyére és a csatlakozások megfelelően meg vannak szorítva.

A pumpának be- és kimeneti oldalai vannak. Az áramlás megfelelő irányát a pumpatesbe nyomtatott nyíl jelzi.

Ne feledjük, hogy a legnagyobb nyomás a pumpa kimeneti oldalán keletkezik ezért ezt az oldalt kell a legbiztosabban rögzíteni annak elkerüléséért, hogy a csövet lenyomja magáról a nyomás miatt.

A kimenetet közvetlenül az RO készülékhez csatlakoztatssuk és a megnövelt nyomás átnyomja a membránon a vizet. Ez különösen télen hasznos, amikor az alacsonyabb vízhőmérsékletek csökkentik a nyomást és ezáltal a teljesítményt.

Csatlakoztassuk a vezetékes vizet a pumpához és csatlakoztassuk az adapter 220V-os csatlakozóját az áramforráshoz a működés megkezdéséhez. Ne használjuk a készüléket szárazon.

Fontos:

Ha a rendszerben az RO készüléket elzáró vízhez gyártott mágnesszelep működik, akkor a nyomásfokozó pumpát úgy kell bekötni, hogy a mágnesszelep kikapcsolódásakor (amikor nem engedi át a vizet) a nyomásfokozó pumpát is lekapcsoljuk. Ha ezt nem tesszük meg, akkor a pumpa továbbra is nyomást fog helyezni a mágnesszelepre ezáltal vagy leég a pumpa motorja vagy a pumpa diafragmája fog sérülni.

Ha az eszközt folyamatosan használjuk, ajánlott a pumpa 4 óránkénti 15 perces kikapcsolása a hűtése miatt. Ezt egy egyszerű időkapcsolóval megoldhatjuk.

További információk

NévGreenWorks nyomásfokozó szivattyú
Cikkszám999916
GyártóGreenWorks

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem