Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Hal - Csík - Panda csík - Panda loach

5 1

Ez a gyönyörű apró termetű csíkféle 2011 óta került először akváriumba. Azóta töretlen népszerűségnek örvend. Könnyen tartható garnélákkal élvezi a jó minőségű nagyobb áramlású vizeket. Apró termete (5-6cm) miatt tarthatjuk 50-60 literes akváriumban is. Gyönyörű fekete fehér színben a fiatal egyedek pompáznak, az idősödő példányok színe némileg tompul. Három fekete határozott csík fut hosszan a testen, melyet erős fehér színezet vált.
Pandacsíkot élvezet tartani. Sok rokonukkal ellentétben ezek a kis drágakövek semmi félelmet nem mutatnak, és nem próbálnak egyáltalán elrejtőzni. Ha vissza is vonulnak valamilyen búvóhelyre, etetésre azonnal előjönnek. Egymással és más fajokkal szemben sem agresszívek. Néha kergetőznek, különösen táplálkozás során, de sérülést nem okoznak egymásnak.Akváriumi körülmények közti szaporítása még nem ismert.


A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

2990 Ft
Green Aqua
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Tudományos név: Yaoshania pachychilus
Szinoníma: Protomyzon pachychilus, 
Általános név: Panda loach
Magyar név: Panda csík
Csoport: csíkfélék
Származás: Ázsia, Kelet-Kína
Méret: 5-6 cm
Élőhely: gyors folyású patakok, sekély, homokos, apró kavicsos aljzattal. Élőhelyükön fellelhető néhány nagyobb szikla és az aljzaton levéltörmelék. 
Jellem: nem agresszív, de javallott 4-5 egyed együtt tartása
Eleség: Mindenevő, a természetben főleg algákat, mikroorganizmusokat fogysztja el. Spirulinában gazdag műeleséggel is etethető. 
Hőmérséklet: 16-24 fok
pH: 6-7,5
Keménység: 2-15 NK
Várható életkor: 6-7 év 

A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!

További információk

NévHal - Csík - Panda csík - Panda loach
Cikkszám888169
GyártóGreen Aqua

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem