Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Hal - Kalászhal - Paskai - Pseudomugil paskai

0 0

Pseudomugil paskai-nak két hátúszója van és az első sokkal rövidebb, de magasabb, mint a második. A testük színe narancs, hátuk kék. A nőstényeken a mell- és has alatti úszók átlátszóak. A szemük gyönyörű kék színű. A hímek hát- és farok alatti úszója meghosszabbodott, valamint a hímek teste sokkal színesebb. Ikrafalók. Szaporítása csapatban történhet, ekkor 2-3 hímre 8-10 nőstényt számoljunk. Így nem csak több ikrához jutunk, hanem segít megosztani a hímek erőszakosságát a nőstények között.
Társas akváriumban békések, együtt atarthatók más békés csapathalakkal. A hímek rivalizálása kifullad abban, hogy egymásnak feszegetik úszóikat. Kényesek a jó minőségű elségekre, ellenkező esetben hamar lesoványodnak és elpusztulnak. 

Elérhetőség: Készleten

990 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Latin név: Pseudomugil cf.paskai 
Csoport: Kalászhalak 
Származás: Ázsia 
Testhossz: 3-3,5 cm 
Hőmérséklet: 18-26 °C 
pH: 6,0-7,5 
Víz keménység: 3-15 nk
Természetes élőhely: Szaporításra begyűjtött példányai a Samba folyóból és a körülötte elheleyzkedő elárasztott területekről történt. A víz sötétbarna, pH 6,0.   
Viselkedés: Békés, társas akváriumban tartható

https://youtu.be/8Xa7LyXgoHg

 A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!

További információk

NévHal - Kalászhal - Paskai - Pseudomugil paskai
Cikkszám888311
GyártóÉlőlények

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem