Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Hal - Ponty - Rizsponty - Oryzias Woworae

0 0

2007-es felfedezése óta töretlen sikert arat az akvaristák körében ez a színponpás apró testű halacska. Sikerének titka viszonylag nagy tűrőképessége és élénk, nem félős viselkedése. Minden nem agresszív hallal, garnélával jól társítható. Akár kis akváriumban (35-40liter) is tartható egy kisebb csapat (5-6 egyed).  Az eleségre nem különösebben válogatós, de a jó minőségű eleségekkel jönnek ki a legszebb színei. Elhízásra hajlamos, ezért ne etessük túl őket. Kedveli a dúsan növényesített medencéket, a növényeket nem bántja.


A körülbelül 3-4 cm.-es halak teste acélkéken irizál. A hímek mell és farokúszói szélét élénk vörös sáv szegélyezi. A nőstények sokkal teltebbek, mint a hímek. Szaporodásmódjuk rendkívül egyedi és látványos, ugyanis a nőstény a testén kívül, a hasán hordja az ikrákat a megtermékenyítésig.


A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 590 Ft

Akció 472 Ft

EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Latin név: Oryzias woworae
Magyar név: Daisy Rizshala, Kék rizspontyocska, Rizsponty
Csoport: Killik
Természetes élőhely: Indonézia, Sulawesi
Testhossz: 3-4 cm
Szaporítás: könnyű
Szociális viselkedés, társíthatóság: békés, kistermetű halakkal társítható
Táplálkozás: mindenevő
Dekoráció: dús növényzet, búvóhelyek
Hőmérséklet: 23-26 °C
pH: 6-7,5
Keménység: 5-15NK

További információk

NévHal - Ponty - Rizsponty - Oryzias Woworae
Cikkszám888085
GyártóÉlőlények

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem