Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

JBL Nanomix haltáp - kis termetű halaknak 60 ml

5 2

A JBL NanoMix haltáp kiváló elesége minden apró termetű halnak. Az aprószemű granulátum egy része lebeg, majd lassan süllyed,  így miden hal hozzájuthat a táplálékhoz. Az összetevők (fehérjék, zsírok, szénhidrátok, ásványi anyagok és vitaminok) kiegyensúlyozott kombinációja teljes értékű tápozást biztosít víz alatti kedvenceink számára. Az apró darabkákat a kis szájú halak szívesen fogyasztják.


Összetétel:  növényi származékok, gabonák, hal- és halszármazékok, kagylók érs rákfélék, zöldségek, növényi fehérjekivonat, algák, olajok és zsírok
Adalékok: színezékek, E 306 antioxidáns (természetes E-vitamin kivonat)


  • Mennyiség: 32 g (60ml)

Vitamintartalom 1000g-ban:


  • A vitamin: 25000 i.E

  • D3 vitamin: 3000 i.E

  • E vitamin: 330 mg

  • C vitamin (stabil): 400 mg

További részletek a termék leírásban.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

990 Ft
JBL
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

JBL NanoMix haltáp kiváló elesége minden apró termetű halnak. Az aprószemű granulátum egy része lebeg, majd lassan süllyed,  így miden hal hozzájuthat a táplálékhoz. Az összetevők (fehérjék, zsírok, szénhidrátok, ásványi anyagok és vitaminok) kiegyensúlyozott kombinációja teljes értékű tápozást biztosít víz alatti kedvenceink számára. Az apró darabkákat a kis szájú halak szívesen fogyasztják.

Mennyiség: 32 g (60ml)

Összetétel:
  • nyers protein: 40%
  • nyers zsír: 8%
  • nyersrost: 3%
  • nyers hamu:8%
  • foszfor:0,9%

További információk

NévJBL Nanomix haltáp - kis termetű halaknak 60 ml
CikkszámJBL23174
GyártóJBL

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem