Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

JBL Pro temp b60 - talajfűtő 150 cm-nél nagyobb akváriumokhoz

0 0

Amikor szóba kerül a talajfűtés kérdése az akváriumokban, sokan azzal érvelnek, hogy a gyökereknek jót tesz a meleg. Valójában a természetben sem meleg a talaj, kivéve az extrém sekély vizekben. A  talaj fűtésére azért van szükség, hogy beinduljon egy állandó áramlás a hideg és meleg részek közt. A meleg talaj vízrétege lassan elkezd felfelé áramlani, így az alsó rétegekben elhelyezett táptalaj, vagy tápkapszulák tartalma a növény gyökerei felé áramlanak. A talajfűtéssel bizonyítottan jobban nőnek a növények. Állandó használat esetén sem tudjuk az akváriumot túlfűteni. A speciális tapadókorongok segítségével az akvárium alsó üveglapjára rögzíthető, melyre ezután minimum 5cm vastag aljzat beöntése javasolt.  


 

Elérhetőség: Készleten

18190 Ft
JBL
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

  • Elősegíti a vízinövények fejlődését és gyökérzetének növekedését.
  • A természeteshez hasonló áramlást biztosít a talajban, így megelőzi a rothadó területek kialakulását.
  • Nem bomló szilikon-anyagból.
  • Biztonságos, 12 voltos működés.
  • Elektronikus trafóval, és 40 db tapadóval a kábel rögzítésére.
  • 9m hosszú fűtőkábel és 2,5 m vezeték
  • teljesítmény 60W
  • Garancia: 4 év! 

További információk

NévJBL Pro temp b60 - talajfűtő 150 cm-nél nagyobb akváriumokhoz
CikkszámJBL60418
GyártóJBL

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem