Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

JBL ProFlora m001 duo - dupla tűszelepes reduktor két akváriumhoz

0 0

A duplatűszelepes reduktor segítségével, két akváriumra külön beállítható a CO2 kívánt mennyisége.


A CO2 palackok nyomása túl magas, ezért biztonságos használatukhoz nyomáscsökkentő szelepre van szükség. Amíg a palackban van folyékony CO2 a nyomása 50-70 bar között van. A nyomáscsökkentő szelep ezt fixen 3-4 bar értékre csökkenti, így a CO2 csövekkel és egyéb CO2 kellékekkel biztonságosan és pontos beállíthatósággal használható.


A CO2 nyomáscsökkentő szelep és mágnesszelep minden standard csatlakozójú CO2 palackkal használható. A közdarab kicsavarása után az eldobható palackokkal is használható.

Elérhetőség: Készleten

47990 Ft
JBL
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Összeszerelés: 1. Csavard fel a nyomáscsökkentő szelepet a nagynyomású CO2 palackra kézzel. 2. Állítsd a nyomáscsökkentő szelepet a megfelelő szögbe és húzd meg a palack csatlakozót a megfelelő méretű csavarkulccsal. 3. Csatlakoztasd a 4/6 mm-es CO2 cső végét a (4) csatlakozóhoz. A csatlakozóró rögzítő csavarját a cső csatlakoztatása előtt húzd a cső végére, majd a csatlakoztatás után csavard a menetre kézzel. Beállítás: 4. Csatlakoztasd a hálózatba a mágneszelepet, egy halk kattanást fogsz hallani 5. Nyisd meg a CO2 palack csapját 4 teljes fordulatú tekeréssel. A nyomásmérők ekkor 50-70 bar illetve 2-4 bar nyomást fognak mutatni. 6. Nyisd meg a tűszelepet a kívánt mértékben a megfelelő buborékszám eléréséig (a buborékszámot a buborékszámláló mutatja).

A CO2 befecskendezési mennyiséget a buborékszámláló mutatja a tűszelep beállítása alapján, a kimenő nyomást jelző nyomásmérő a szelepen csupán tájékoztató!

FIGYELMEZTETÉSEK: 
Soha ne távolítsd el a nyomáscsökkentő szelepet a palackról amíg az nyomás alatt van. Először mindíg a palack csapját kell elzárni, utána a tűszelep kinyitásával a nyomáscsökkentő szelepben esetleg még meglévő nyomást ki kell egyenlíteni.

TOVÁBBI TERMÉKEK A CO2 rendszer alkotóelemei: 
- Palack  
- Nyomáscsökkentő szelep (tűszeleppel)  
- Visszacsapó szelep  
- Buborékszámláló  
- Diffúzor v. reaktor 
- CO2-biztos cső.

.

A CO2 befecskendezési mennyiséget a buborékszámláló mutatja a tűszelep beállítása alapján, a kimenő nyomást jelző nyomásmérő a szelepen csupán tájékoztató!

FIGYELMEZTETÉSEK:
Soha ne távolítsd el a nyomáscsökkentő szelepet a palackról amíg az nyomás alatt van. Először mindíg a palack csapját kell elzárni, utána a tűszelep kinyitásával a nyomáscsökkentő szelepben esetleg még meglévő nyomást ki kell egyenlíteni.

TOVÁBBI TERMÉKEK A CO2 rendszer alkotóelemei:
- Palack 
- Nyomáscsökkentő szelep (tűszeleppel) 
- Visszacsapó szelep 
- Buborékszámláló 
- Diffúzor v. reaktor
- CO2-biztos cső.

A fenti termékek a CO2 rendszerek alatt egy csomagban megvásárolhatók.

További információk

NévJBL ProFlora m001 duo - dupla tűszelepes reduktor két akváriumhoz
CikkszámJBL64465
GyártóJBL

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem