Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

JBL teszt - Fe (vas) cseppteszt 10 ml.

5 10

JBL teszt - Fe (vas)  cseppteszt 10ml


A vas (Fe) szerepe igen fontos az egészséges növényes akvárium fenntartásában. Bár kis mennyiségre van csak belőle szükség, hiánya azonban komoly tápanyag hiánytüneteket produkál.  A vízinövények csakis oldott formában képesek a vasat feldolgozni.

A mikro tápanyagok a Vas (Fe), Mangán (Mn), Réz (Cu), Cink (Zn), Bór (B), Molibdén (Mo). Ezek közül a vas mérése a legegyszerűbb. Ezért a mikro tápanyagok ellenőrzésekor csak a vas szintjét szoktuk ellenőrizni. Ennek megfelelő értéke általában az egyéb nyomelemek megfelelő szintű jelenlétét is feltételezi.
Javasolt a vas (Fe) szint havonkénti ellenőrzése.
A doboz tartalma 35 teszt elvégzésére elegendő.


A teszthez utántöltő is kapható!

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

4190 Ft
JBL
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

JBL teszt - Fe (vas)  cseppteszt 10ml

A vas (Fe) szerepe igen fontos az egészséges növényes akvárium fenntartásában. Bár kis mennyiségre van csak belőle szükség, hiánya azonban komoly tápanyag hiánytüneteket produkál. A vízinövények csakis oldott formában képesek a vasat feldolgozni.


A növényes akváriumok speciális, erősen megvilágított, enyhén savas környezetében csakis a legjobb minőségű HEEDTA kelátokkal ellátott növénytápok alkalmazhatók. A kelátok olyan fém-vegyületek, amelyek a növények számára "fogyasztható" formában tartják a nyomelemeket. A rossz minőségű - könnyen bomló kelátokkal "szerelt" mikro tápanyagok (a legtöbb műtrágyaboltban kapható mikro tápanyag ilyen, és sajnos rengeteg ismert márka tápszere is) hamar "elengedik magukból" a fématomokat és így a növények számára már nem hasznosítható a tartalmuk.


Javasoljuk a Greenaqua legjobb minőségű HEEDTA keláttal ellátott növénytápjait.
A mikro tápanyagok a Vas (Fe), Mangán (Mn), Réz (Cu), Cink (Zn), Bór (B), Molibdén (Mo). Ezek közül a vas mérése a legegyszerűbb. Ezért a mikro tápanyagok ellenőrzésekor csak a vas szintjét szoktuk ellenőrizni. Ennek megfelelő értéke általában az egyéb nyomelemek megfelelő szintű jelenlétét is feltételezi.


Javasolt a vas (Fe) szint havonkénti ellenőrzése.
A doboz tartalma 35 teszt elvégzésére elegendő.

További információk

NévJBL teszt - Fe (vas) cseppteszt 10 ml.
CikkszámJBL25390
GyártóJBL

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem