Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

JBL teszt - K (kálium) cseppteszt - 25x

4 12

A JBL hiánypótló és a piacon szinte egyedülálló terméke, a kálium (K, potassium) teszt a növényes akvarisztikában oly fontos paraméter mérését teszi lehetővé. A csapvizekben viszonylag kevés a kálium, ezért utólagos pótlása létfontosságú. A tápozás mellett is viszonylag gyakran előfordul a Kálium-hiány. Ez - szerenencsés és könnyen megállapítható helyzetben - a leveleken apró tűszerű lyukak megjelenését eredményezi. Kevésbé szerencsés esetben az akvarista csak az algásodást látja. Ezért létfontosságú a kálium teszt használata.


Az akváriumvízben három fontos makro tápanyag található: nitrát, foszfát és kálium. A nitrát és a foszfát akár a természetes biológiai folyamatok révén (nitrifikáció illetve a halak átal termelt mulmból származó foszfor) megtermelődik. A kálium azonban hamar eltűnik a vízből. Az erősen tápozott növényes medencék esetében javallott a heti káliumszint ellenőrzés.


A termékhez utántöltő is kapható!

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

5490 Ft
JBL
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A cseppteszt gyors és pontos K mérést tesz lehetővé.

Mi a Kálium?

Az akváriumvízben három fontos makro tápanyag található: nitrát, foszfát és kálium. A nitrát és a foszfát akár a természetes biológiai folyamatok révén (nitrifikáció illetve a halak átal termelt mulmból származó foszfor) megtermelődik. A kálium azonban hamar eltűnik a vízből.

Miért fontos tudni, hogy mennyi a Kálium a vízben?

Számos oka van mind a halak, mind a növények szempontjából. A teljesség igénye nélkül:

  • A kálium-hiány viszonylag gyakori mivel a magyarországi csapvizekben alig található meg a K.
  • A kálium egyike a három lényeges makro tápanyagnak: nitrát, foszfát, kálium
  • A kálium-hiány hozzájárul a növény-stressz kialakulásához és az algásodás megjelenéséhez.

További információk

NévJBL teszt - K (kálium) cseppteszt - 25x
CikkszámJBL25411
GyártóJBL

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem