Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Haltáp, garnéla táp

1-20-ig Össz.: 29

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • Dennerle haltáp - Discus Soft, diszkoszhal táp 200ml/90g

  A tápláló pelleteket speciálisan diszkosz halak számára fejlesztették ki. Biológiai szempontból kiegyensúlyozottan ellátja az "akvárium királyának" napi szükségleteit, minden lényeges tápanyaggal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és az omega-3 zsírsavval.

  További információk
 • Dennerle haltáp - PlecoMenu Herbivore - növényi táp fenéklakó halak számára 100ml - 36g

  Süllyedő haltáp fenéklakó növényevő halak számára, különösen Ancik, Plekók és Peckoltia, Glyptoperichthys, Baryancistrus, Hypancistrus fajok számára.

  Természetes összetevőinek köszönhetően magas (15%) rosttartalmával segíti a halak emésztését. Vitaminban gazdag, továbbá zöldéséget, spirulinát, rákot, lárvát és légylárvát tartalmaz. 

  A lesüllyedés után harcsáink örömmel fogják fogyasztani a 15mm-es tablettákat. Lassan oldódó eleség.

   

  További információk
 • Dennerle garnélatáp - Shrimp King Algae Pops kiegészítő táp 40 g

  Dennerle garnélatáp - Shrimp King Algae Pops 40 g

  Süllyedő garnélatáp magas szójabab tartalommal és értékes Chlorella illetve Nannochloropsis algával. Vízbehelyezés után nagyon hamar bomlik és a garnélák számára egy szőnyeget képez amit bármilyen élőlény könnyen meg tud enni. Biztosítja az egészséges növekedést, a szép színt és a szaporodásban is segít. 

  Shrimp King Algae Pops alkalmas bármilyen törperák, legyezőgarnéla és csigák számára.

  Etetési javaslat: Adjunk egy tablettát minden 20 garnélának 1-3 alkalommal hetente. Amit a garnélák 24 óra alatt sem fogyasztottak el, azt a jó vízminőség megőrzése céljából távolítsuk el a vízből.

  Mesterséges színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!

   

   

  További információk
 • Dennerle Shrimp King Bio Tase Active - baktériumkultúra elősegítő 30 g

  Dennerle Shrimp King Bio Tase Active - baktériumkultúra elősegítő 30 g

  Értékes pro- és prebiotikummal, béta-glükánnal, vitaminnal, nyomelemekkel és esszenciális aminosavakkal

  Javítja a víz minőségét és a hasznos baktériumok szaporodását, ami létfontosságú a garnélák számára.

  • Segíti az akváriumban az egészséges baktériumkultúra elszaporodását.
  • A baktériumok a Bio Tase Active-ban található egyéb összetevőkkel eltávolítják a méreganyagokat
  • Megfelelő élőhelyet biztosítanak az akváriumban lévő élővilágnak.

  A biofilm, ami ilyen módon képződik értékes tápanyag, nagy mennyiségben található benne hasznos protein, ami a fiatal garnélák túlélését segíti. A haszos élő baktériumok a garnélák tápanyag feldolgozásában is segítenek, pozitív hatásuk az emésztési folyamatokra is.

  Adagolás: az állománytól függően adjunk 1-2 adagolókanállal 50l akváriumvízhez hetente 1-2 alkalommal. 

  További információk
 • Dennerle haltáp - Neon & Co Booster 100 ml - 45 g

  Granulált haleleség kifejezetten neonhalak és más rajhalak étrendjéhez kifejlesztve. A neonhalak mellett márnák, dániók és a guppik is szívesen fogyasztják a Neon & Co Booster haltápot. A  0,4-0,6 mm-es granulátumok nagy mennyiségben tartalmaznak elengedhetetlen tápanyagokat amiket krillből, lárvákból, algákból és zöldségekből nyernek ki. Astaxanthinban gazdag ami az egyik legjobb színfokozó halaink számára.

  További információk
 • Dennerle garnélatáp - Crusta Brennnessel Stixx

  Természetes és népszerű eleség garnéláknak kifejezetten természetes alapanyagból. Csalánlevélből.

  • Gazdag természetes ásványokban és nyomelemekben, több létfontosságú elem is megtalálható benne.
  • Magas A és egyéb vitamin tartalom
  • Bőséges kalcium, kálium és magnézium forrás
  További információk
 • Dennerle garnélatáp - Crusta Spinat Stixx, spenót 30g

  Kiváló kiegészítő garnélaeleség 100% spenótból. Vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag. 1 pellet 10-20 garnéla napi táplálására elegendő. Amit a garnélák nem fogysztanak el, azt 6 óra elteltével távolítsuk el az akváriumból, így a víz minősége tökéletes marad. Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.  

  Mennyiség: 30 g
  Méret: 4 mm x 1-2 cm

  További információk
 • Dennerle haltáp - Betta Booster színfokozó betta halaknak 30ml

  Speciális színfokozó haltáp betta halaknak, tartósítószer nélkül. Összetétel: Plankton, gabona-proteinek, édesvizi garnéla, spenót, Omega-3 zsírsavak, artémia, spirulina, fokhagyma, vörös szúnyoglárva.

  Napi 1-2 alkalommal annyit etessünk, amenniyt a halak 1-2 perc alatt elfogyasztanak.

  Kiszerelés: 30 ml Visszazárható alutasak.
  Súly: 12g.

  További információk
 • Dennerle hal- és garnélaeledel tartó csipesz, tapadókoronggal

  Nincs mókásabb látvány az akváriumban, mint amikor halaink, garnéláink egymáson tolongva az eledelért versengenek. Ezzel a kis etető csipesszel megoldhatjuk, hogy mindez az orrunk előtt történhessen. Egyszerűen csíptesse be a tartóba az eleséget és élvezze a halak garnélák látványát. 

  További információk
 • Dennerle garnélatáp - Crusta Gran általános táp 100 ml

  A garnélák és törperákok speciális igényeire kialakított általános tápgranulátum, mely minden fontos alapösszetevőt tartalmaz. Nagy mennyiségben megtalálhatók benne a a jó minőségű fehérjék, algák, ( 20 % - Chlorella, Dunaliella, Ascophyllum, 10% - Spirulina) Természetes karotinoidok és az asztaxantin gondoskodik a pompás színezet kialakulásához, továbbá számos vitamin és ásványianyag, mely a vedlést segíti elő. 24 órán keresztül egyben maradnak a szemcsék (2mm) így nem rongálja a víz minőségét.
  Egy nap annyit etessünk, amennyit a garnélák 1 óra alatt kényelmesen elfogyasztanak.
  Kb. 1 szem granulátum / garnéla vagy 2 szem granulátum/ törperák.
  A másnap is megmaradt eleséget vízleszívócsővel távolítsuk el a medencéből.

  Mennyiség: 100 ml, 51 g.
  A doboz tartalmaz 1 db adagolókanalat!
  Felbontás után száraz, hűvös helyen tartandó!

   

  További információk
 • Dennerle haltáp - Cookies Special Menu, alap élelem fenéklakó halaknak - 100ml/38g

  Gyorsan az aljzatra süllyedő eleség, mely kifejezetten a fenéklakó halak számára lett kifejlesztve. Olyan érdekes összetevőkkel dúsítva, mint a moringa levél, vagy éppen a szőlőmag-olaj. Előszeretettel fogyasztják páncélosharcsák, csíkfélék, algaevők és sok más harcsaféle.

  Adagolás: 1 szem /  6-10 hal
  Mennyiség: 100 ml (38g)   További információk
 • Dennerle haltáp - Cookies Special Menu, alap élelem fenéklakó halaknak - 200ml/76 g

  Gyorsan az aljzatra süllyedő eleség, mely kifejezetten a fenéklakó halak számára lett kifejlesztve. Olyan érdekes összetevőkkel dúsítva, mint a moringa levél, vagy éppen a szőlőmag-olaj. Előszeretettel fogyasztják páncélosharcsák, csíkfélék, algaevők és sok más harcsaféle.

  Adagolás: 1 szem /  6-10 hal
  Mennyiség: 200 ml (76g)   További információk
 • Dennerle haltáp - Cichlid Carny ragadozó sügéreknek - 200ml/100g

  Sok Malawi és Tanganyika-tavi sügér eredeti élőhelyén ragadozó életmódot folytat. Ilyen például az akvarisztikában talán a legelterjedtebb, Neolamprologus-ok családja. Számukra a legtöbb száraz eleség hosszú távon nem megfelelő. Speciális étrendjükhöz igazodik a Dennrele  Cichlid Carny. A táp etetésével kiegyensúlyozott étrendet biztosíthatunk afrikai sügereink számára.

  Cichlid Carny tartalma: 30% rovarok, rákok és artémia, 40% krill. A hab a tortán, az értékes zöld ajkú kagyló (3%).  Nem tartalmaz hallisztet!
  A granulátum tökéletes tükörképe a húsevő sügérek természetes étrendjének! További információk
 • Dennerle garnélatáp - Shrimp King Complete, általános táp 45g

  Shrimp King Complete garnélatáp napi etetésre. Tartalmazza az összes fontos tápanyagot, melyek elengedhetetlenek a garnélák egészséges fejlődéséhez. Etetése élénk színezetet, kiegyensúlyozott növekedést eredményez. 

  A süllyedő táp nem bomlik fel a vízben, ezáltal nem rontja a víz minőségét.  100%-ban természetes anyagokból készült, így biológiailag kiegyensúlyozott étrendet biztosít a garnélák és törperákok (CPO) számára. 

  A tápban található vitaminok és a különböző algák erősítik a garnélák saját védekezőképességét, a karotinoidok erősítik a fajspecifikus színek erősödését. Ennek eredményeként egy igen tápláló és változatos étrendet kapunk. A prémium minőségű Shrimp King Complete Németországban készül. 

  Tartósítószert, mesterséges színezéket, hallisztet nem tartalmaz!

  Tartalom: 45g

  További információk
 • Dennerle garnélatáp - Shrimp King Baby, garnélaivadék táp 35g

  Kifejezetten garnélalárváknak és fiatal garnélák számára kifejlsztett teljes értékű garnélatáp. Elősegíti a gyors növekedést és a problémamentes vedlést. 100%-ban természetes anyagokból összeállított eleség, mely tartalmazza a szükséges fehérjéket, aminósavakat és esszenciális zsírsavakat. A táp másik fő alkotóelemei azok a növényi alapanyagok (dió levél, nyírfalevél , gingko levél , tök , nyírfakéreg , Lapacho fakéreg és árpafű . Zöldségek: spenót, édeskömény, pitypang, gyógynövények, mint a rozmaring és aronia bogyók, virágpor) melyek elengedhetetlenek az egészséges növendékek felneveléséhez. 

  A frissen kikelt garnéla lárvák, sokszor napokig nem mozdulnak el arról a helyről, ahol kikeltek. Ezért gyakran előfordul, hogy éhenhalnak. A Dennerle Shrimp King Baby szemcséi kb 1 mm-esek, így a szűrő már nem tudja beszívni és a talajab sem vész el. A frissen kikelt garnélák számára hosszú ideig fogyasztható. Etessünk a táppal minden nap.

  Etetési tipp:  Szórja a tápot egy vízzel teli pohárba. Keverje össze, majd a vízzel együtt öntse be a garnélákhoz. 

  Tipp: Az ivadék táp alkalmas frissen kikelt törperákok (CPO) etetésére is. 

  További információk
 • Dennerle haltáp - Complete Gourmet Menu granulátum általános - 200ml/84g

  Társas akváriumokban élő halak számára készült univerzális haltáp, mely kizárólag természetes összetevőkből áll. Mindennapi etetésre alkalmas, alapeleség. Az 1 mm-es szemcsméret megfelelő a kisebb és nagyobb testű halak számára is. Naponta 1-2-szer annyit etessünk, amit a halak 1-2 perc alatt maradéktalanul elfogyasztanak.

  60% rákfélék, puhatestűek
  4% természetes alga.

  Kiszerelés: 200 ml visszazárható műanyag doboz
  Súly: 84 g. További információk
 • Dennerle haltáp - Color Booster, általános színfokozó 200ml/84g

  A Dennerle alap haltápjára alapozva ez a haltáp színfokozó összetevőket is tartalmaz. Az 1 mm-es szemcseméret a kisebb és nagyobb halak számára is ideális.

  Összetétel: Tengeri krill, búzaprotein, édesvízi rákok, lárvák, vörös korallmoszatok, kagyló, artemia, cikória, spirulina, spenót, vörös szúnyoglárva, fehér káposzta, tyúkhúr, édeskömény, ánizs, virágpor, szőlőmagliszt, stb.

  1000 mg/kg Astaxatnthin-t tartalmaz!

  Kiszerelés: 200 ml Visszazárható műanyag doboz.
  Súly: 84g. További információk
 • Dennerle garnélatáp - Shrimp King Protein 45g

  Shrimp King Protein kiváló kiegészítő garnéla eleség. Kiemelkedően magas fehérje tartalma (42,2%) miatt akkor érdemes etetni, amikor a garnéláknál a petésedés időszaka folyik. Ilyenkor a garnélák megemelkedett protein és egyéb esszenciális aminósavak igényét a hagyományos eleségek nem fedezik kielégítően. 

  A süllyedő táp nem bomlik fel a vízben, ezáltal nem rontja a víz minőségét.  100%-ban természetes anyagokból készült, így biológiailag kiegyensúlyozott étrendet biztosít a garnélák és törperákok (CPO) számára. 

  Az eleségben található fehérjék és esszenciális aminósavak elsősorban vízi élőlényekből (Gammarus, Daphnia, Artemia, rák, zöldkagylók) származnak. A prémium minőségű Shrimp King Complete Németországban készül. 

  Tartalom: 45 g
  Etetési javaslat: Adjunk egy tablettát minden 20 garnélának 1-3 alkalommal hetente. Amit a garnélák 24 óra alatt sem fogyasztottak el, azt a jó vízminőség megőrzése céljából távolítsuk el a vízből.  

  Mesterséges színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!

   

  További információk
 • Dennerle garnélatáp - Shrimp King Mineral 45 g

  A Shrimp King Mineral kiváló kiegészítő eleség garnélák, törperákok és csigák számára. A megfelelő mennyiségű ásványi anyagok a gondtalan vedlési időszakon segítik át a garnélákat. Az eleségben található kalcium (7%), montmorillonit(10%) vörös korallmoszat (10%) könnyen beépül a garnéla szervezetébe, ezzel megkönnyítve a vedlést és a vedlési időszak utáni időszakot. 
  ellentétben a rákokkal, a garnéláknak folyamatosan szükséges ásványi anyagokat fogyasztaniuk, mivel ők nem rendelkeznek gyomorkövekkel (gasztrolit). A Shrimp King Mineral segíti a vedklést és támogatja a garnélát az új páncél felépítésében. 

  Tartalom: 30 g
  Etetési javaslat: Adjunk egy tablettát minden 20 garnélának 1-3 alkalommal hetente. Amit a garnélák 24 óra alatt sem fogyasztottak el, azt a jó vízminőség megőrzése céljából távolítsuk el a vízből.  

  Mesterséges színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!

  További információk
 • Dennerle garnélatáp - Shrimp King 5 Leaf Mix kiegészítő táp 45g

  A csomagban található süllyedő mikrokarikák remek növényi kiegészítő eleségek garnélák sztámára. A prémium eleség számos összetevőből áll pl.  borsó, eperfalevél, diólevél. Ezek az adalékok, tanninban és humisavakban gazdagok, melyek erősítik a garnélák immunrendszerét.  A vitaminokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdag táplálékot a garnélák előszeretettel fogyasztják.   Egy karika kb 10 garnéla napi eledele. A megmaradt eleséget 6 órán belül távolítsuk el a vízből. 

  Mennyiség: 45g.

  További információk

1-20-ig Össz.: 29

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem