Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Tengeri vízkezelők

Tengeri vízkezelő szerek, nyomelemek, tengeri akvarisztikához szükséges termékek, kálcium, magnézium, korallok, polipok, tengeri só

1-20-ig Össz.: 43

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Easy Life Easystart baktérium előkészítő - 500 ml

  Az Easystart segíti az akvárium és a szűrő gyors indítását. A különleges készítmény meggyorsítja a hasznos baktériumok elszaporodását, segíti a védekezést a káros baktériumokkal szemben, a nehézfém és más kémiai szennyeződésektől megtisztítja a vizet. Az eredmény egy egészséges akvárium, amiben gyönyörű élénk színű halak élnek.

  • Összetétel: Szilárd, modósított természetes nem organikus ásványok.
  • Adagolás és használati útmutató: Rázzuk fel a terméket és azonnal adjuk hozzá a vízhez.
  • Akvárium és szűrő indításnál: adjunk 10 ml Easystart-ot minden 50 literhez az első napon a 7. és 14. napon. 
  • Nitrit probléma esetén: adagoljunk minden nap.

  A használata utáni víz felhősödés néhány óra elmúltával eltűnik. Felbontás után tároljuk hideg sötét helyen, gyermekektől és házi kedvenceinktől távol.

  A 14. nap után használhatjuk az EasyLife FFM vízelőkészítőt az általános karbantartásokhoz.

  További információk
 • Easy Life Easystart baktérium előkészítő 100 ml

  Az Easystart segíti az akvárium és a szűrő gyors indítását. A különleges készítmény meggyorsítja a hasznos baktériumok elszaporodását, segíti a védekezést a káros baktériumokkal szemben, a nehézfém és más kémiai szennyeződésektől megtisztítja a vizet. Az eredmény egy egészséges akvárium, amiben gyönyörű élénk színű halak élnek. A termék édesvizi és tengeri akváriumokban egyaránt használható.

  Összetétel: Szilárd, modósított természetes nem organikus ásványok.

  Adagolás és használati útmutató: Rázzuk fel a terméket és azonnal adjuk hozzá a vízhez.

  Akvárium és szűrő indításnál: adjunk 10 ml Easystart-ot minden 50 literhez az első napon a 7. és 14. napon.

  Nitrit probléma esetén: adagoljunk minden nap.

  A használata utáni víz felhősödés néhány óra elmúltával eltűnik. Felbontás után tároljuk hideg sötét helyen, gyermekektől és házi kedvenceinktől távol. A 14. nap után használhatjuk az EasyLife FFM vízelőkészítőt az általános karbantartásokhoz.

  További információk
 • Seachem Reef Advantage Calcium - kálcium táp 250 g

  Reef Advantage Calcium™ egy nem maró (pH 8.3-8.6) ionizált kalcium keverék, melyet a természetes tengervizek kalicum szintjének beállítására használhatunk. A kalcium és a karbonátok elengedhetetlenek minden korall növekedéséhez. Ha valamelyikből hiány lép fel, a korallok növekedése megáll, majd egészségük rohamos romlásba kezd. A Reef Advantage Calcium™ magnéziumot és stronciumot is tartalmaz, hogy az általános arányok fennmaradjanak (100:5:0.1, Ca:Mg:Sr). Ennek köszönhetően ezt a két elemet is szinten tarthatjuk a kalcium beállításával. A meszes vízzel ellentétben a Reef Advantage Calcium™ használatától nem válik maróvá a víz és így nem üríti ki a víz magnézium tartalmát. Az előírás szerinti adagolás esetén nem befolyásolja a lúgosságot.

  További információk
 • Seachem Reef Advantage Strontium - stroncium táp korallos akváriumhoz - 70 g

  Reef Strontium™ a természetes tengervízre jellemző stroncium szint beállítására és fenntartására szolgáló készítmény, mely a pH-szint befolyásolása nélkül végzi dolgát. A stronciumot a kalciumhoz hasonlóan használják fel az élőlények és megfelelő szinten tartása legalább annyira fontos a növekedés és egészség fenntartásához. A természetes vizekben 8-10 mg/L körüli értékekben találhatunk stronciumot, mely kémiailag nagyon hasonló a kalciumhoz és sok élőlény hasznosítja váza fejlesztéséhez a kalcium mellett. A tengeri akváriumunkhoz való adagolása elősegíti a korallok és más meszes vázú vagy héjú élőlények, például kagylók megfelelő növekedését.
  Reef Strontium™1000mg/l stronciumot tartalmaz glükonát-komplex formájában. A komplexeknek számos előnyük van: növelik az élőlények számára felvehető stroncium szintet ezáltal segítik fenntartani a gyorsabb korall növekedést, továbbá gátolja a stroncium kicsapódását az akváriumban. A glükonát-komplex nem tartalmaz nitrogént, vagy foszfort ezáltal nem okozhat algásodást egy rendszeresen karbantartott tengeri akváriumban. 

  További információk
 • Seachem Reef Salt - tengeri só és nyomelemek - 750 liter korallos tengervízhez

  Reef Salt™ tengeri só a természetes tengervíz előállításához szükséges sók kémiai keveréke. Kifejezetten az ideális tengeri körülmények kialakítására kifejlesztett termék, mely magnéziumot, kalciumot és stronciumot tartalmaz az otthoni tengervízben megfelelő keménység és pH beállításához. Tartalmaz mindne szükséges összetevőt, melyet a természetes sós vizekben is megtalálunk, de semmilyen mérgező vagy felesleges anyagot nem találunk benne, mint nitrát, foszfát, szilikát, arzén, kadmium vagy berillium. A Reef Salt™ gyorsan oldódik és percek alatt használható. A Reef Salt™ azoknak is segít, akik a természetes szint felett kívánják tartani a kalciumot.

  További információk
  39590 Ft

  Nincs készleten

 • Seachem Reef Builder - karbonát-alkalanitás beállító korallos akváriumhoz - 300 g

  Reef Builder™ a karbonát keménység növelésére szolgáló készítmény, mely nincs azonnali hatással a pH szintre. Hosszútávú használat esetén a pH-t 8.3 értéken stabilizálja. A karbonátok és a kalcium elengedhetetlen elemek minden korall növekedéséhez. Ha valamelyikből hiány lép fel, a korallok növekedése megáll, majd egészségük rohamos romlásba kezd. Az előírás szerinti adagolás esetén nem csökkenti a kalcium, magnézium vagy stroncium szintet, ami általában a lúgosság növelésével jár. A Reef Builder™ és a Reef Buffer™ együtt használható, amennyiben a pH emelése is cél.

  További információk
 • Seachem Reef Dip - korall öblítő - 250 ml

  Reef Dip™ elemi jódot tartalmaz, amely védőréteget képez a korallokon, finoman eltávolítva minden szennyeződést. Hatásos baktériumok, gombák és élőskődők ellen. Alkalmazása elővigyázatosságként is ajánlott (betegségre utaló jelek nélkül) vagy beteg egyedek kezelésére. Kőkorallok és lágykorallok kezelésére egyaránt alkalmas.

  Adagolás:
  Kizárólag erre a célra fenntartott edényben használjuk, az akváriumban tilos alkalmazni! A forrásakváriumból engedjünk 4 liter vizet egy áztatásra alkalmas edénybe. Adjunk hozzá 5ml (1 kupak) folyadékot és keverjük össze. A kezelendő korallt helyezzük a vízbe 5-10 percre. Súlyos fertőzés esetén az adag megduplázható. Látható és hozzáférhető sérülésekre közvetlenül is ecsetelhető az oldat mielőtt belehelyezzük az edénybe. Figyeljük az élőlények esetleges ellenálló viselkedését, például erős mozgás. Az előkészített oldatot egy napig használhatjuk.

  További információk
 • Seachem Marine Buffer - tengeri pH beállító (8.3) - 250 g

  Marine Buffer™ biztonságosan emeli tengeri akváriumunk pH szintjét 8,3-ra. Véletlen túladagolás esetén sem emeli a kívánt érték fölé. A Marine Buffer™ egy jól kidolgozott keverék, nem csupán bikarbonát és nátrium-karbonát keveréke, mint sok helyettesítő termék. Az ilyen fajta termékek veszélyes szintekre emelhetik a pH szintet. A Marine Buffer™ nitrátot, magnéziumot, kalciumot, stronciumot és foszfátot tartalmaz karbonát, bikarbonát, klorid, szulfát és borax sók formájában.

  További információk
 • Easy Life FFM klórtalanító vízelőkészítő - 500 ml

  A csapvízzel történő vízcseréknél fontos, hogy a csapvízben megtalálható - a halak kopoltyúit irritáló és a szűrőben illetve az aljzatban tenyésző baktériumokra káros klórt és nehézfémeket eltávolítsuk a vízből.

  A holland Easy Life FFM (fluid filter medium) terméke több, mint vízelőkészítő: a klór és nehézfémek megkötése mellett olyan más pozitív általános hatásai is vannak, mint a vízminőség javítása, egyéb káros anyagok eltávolítása. Az Easy Life "folyékony szűrőanyag" csak természetes összetevőket tartalmaz. A használatának semmilyen káros hatását nem ismerjük! Hatására az első percekben a víz enyhén opálosodhat - ez a természetes folyamat eredménye és általában hamar megszűnik.

  A vízcserékhez mindig javasoljuk a vízelőkészítők használatát. Tengeri és édesvizi akváriumohoz egyaránt.

  • Adagolás: 10 ml / 30 liter csapvíz.
  • Fontos: Közvetlenül használat előtt jól fel kell rázni a palackot!
  További információk
 • Easy Life FFM klórtalanító vízelőkészítő - 250 ml

  A csapvízzel történő vízcseréknél fontos, hogy a csapvízben megtalálható - a halak kopoltyúit irritáló és a szűrőben illetve az aljzatban tenyésző baktériumokra káros klórt és nehézfémeket eltávolítsuk a vízből.

  A holland Easy Life FFM (fluid filter medium) terméke több, mint vízelőkészítő: a klór és nehézfémek megkötése mellett olyan más pozitív általános hatásai is vannak, mint a vízminőség javítása, egyéb káros anyagok eltávolítása. Az Easy Life "folyékony szűrőanyag" csak természetes összetevőket tartalmaz. A használatának semmilyen káros hatását nem ismerjük! Hatására az első percekben a víz enyhén opálosodhat - ez a természetes folyamat eredménye és általában hamar megszűnik.

  A vízcserékhez mindig javasoljuk a vízelőkészítők használatát. Tengeri és édesvizi akváriumokban egyaránt.

  • Adagolás: 10 ml / 30 liter csapvíz.
  • Fontos: Közvetlenül használat előtt jól fel kell rázni a palackot!
  További információk
 • Easy Life Calcium - Kalcium (Ca) vízkeménység növelő - 250 ml

  Az Easy Life Calcium - Kalcium (Ca) vízkezelővel a lágy víz - például fordított ozmózissal (RO) készített víz - keménységét növelhetjük vissza a növényeink, halaink és garnéláink számára szükséges értékre. Az élőlényeinknek szüksége van a vízben megtalálható, általános vagy német keménységet (GH) növelő anyagokra. (A magyarországi csapvíz általában túl sok Ca és Mg elemeket tartalmaz). Vízcserekor vagy igény szerint használjuk. Hatását azonnal kifejti.

  A tengeri akváriumokban szükséges Ca szint 410-450 ppm. A Ca adagolással megelőzhetjük a kalcium-hiányt.

  Adagolási útmutató: 10 ml / 100 liter Kalcium 20 ppm-el (mg/liter) növeli a Ca értéket. (Ha a magnézium értékét nem számítjuk, ez az adag 2.8-as értékkel emeli a GH-t).

  További információk
 • Easy Life Calcium - Kalcium (Ca) vízkeménység növelő - 500 ml

  Az Easy Life Calcium - Kalcium (Ca) vízkezelővel a lágy víz - például fordított ozmózissal (RO) készített víz - keménységét növelhetjük vissza a növényeink, halaink és garnéláink számára szükséges értékre. Az élőlényeinknek szüksége van a vízben megtalálható, általános vagy német keménységet (GH) növelő anyagokra. (A magyarországi csapvíz általában túl sok Ca és Mg elemeket tartalmaz). Vízcserekor vagy igény szerint használjuk. Hatását azonnal kifejti.

  A tengeri akváriumokban szükséges Ca szint 410-450 ppm. A Ca adagolással megelőzhetjük a kalcium-hiányt.

  Adagolási útmutató: 10 ml / 100 liter Kalcium 20 ppm-el (mg/liter) növeli a Ca értéket. (Ha a magnézium értékét nem számítjuk, ez az adag 2.8-as értékkel emeli a GH-t).

  További információk
 • Easy Life Magnesium - Magnézium (Mg) vízkeménység növelő - 250 ml

  Az Easy Life Magnesium - Magnézium (Mg) vízkezelővel a lágy víz - például fordított ozmózissal (RO) készített víz - keménységét növelhetjük vissza a növényeink, halaink és garnéláink számára szükséges értékre. Az élőlényeinknek szüksége van a vízben megtalálható, általános vagy német keménységet (GH) növelő anyagokra. (A magyarországi csapvíz általában túl sok Ca és Mg elemeket tartalmaz). Vízcserekor vagy igény szerint használjuk. Hatását azonnal kifejti.

  A tengeri akváriumokban szükséges Mg. szint 1250-1400 ppm. A Mg adagolással megelőzhetjük a magnézium-hiányt.

  Adagolási útmutató: 10 ml / 30 liter Magnesium 10 ppm-el (mg/liter) növeli az Mg értéket. (Ha a Calcium értékét nem számítjuk, ez az adag 2.33-as értékkel emeli a GH-t).

  További információk
 • Easy Life Magnesium - Magnézium (Mg) vízkeménység növelő - 500 ml

  Az Easy Life Magnesium - Magnézium (Mg) vízkezelővel a lágy víz - például fordított ozmózissal (RO) készített víz - keménységét növelhetjük vissza a növényeink, halaink és garnéláink számára szükséges értékre. Az élőlényeinknek szüksége van a vízben megtalálható, általános vagy német keménységet (GH) növelő anyagokra. (A magyarországi csapvíz általában túl sok Ca és Mg elemeket tartalmaz). Vízcserekor vagy igény szerint használjuk. Hatását azonnal kifejti.

  A tengeri akváriumokban szükséges Mg. szint 1250-1400 ppm. A Mg adagolással megelőzhetjük a magnézium-hiányt.

  Adagolási útmutató: 10 ml / 30 liter Magnesium 10 ppm-el (mg/liter) növeli az Mg értéket. (Ha a Calcium értékét nem számítjuk, ez az adag 2.33-as értékkel emeli a GH-t).

  További információk
 • Easy Life EasyStart baktérium előkészítő - 1000 ml (1 liter)

  Az Easystart segíti az akvárium és a szűrő gyors indítását. A különleges készítmény meggyorsítja a hasznos baktériumok elszaporodását, segíti a védekezést a káros baktériumokkal szemben, a nehézfém és más kémiai szennyeződésektől megtisztítja a vizet. Az eredmény egy egészséges akvárium, amiben gyönyörű élénk színű halak élnek. A termék egyaránt használható édesvizi és tengeri akváriumokhoz.

  • Összetétel: Szilárd, modósított természetes nem organikus ásványok.
  • Adagolás és használati útmutató: Rázzuk fel a terméket és azonnal adjuk hozzá a vízhez.
  • Akvárium és szűrő indításnál: adjunk 10 ml Easystart-ot minden 50 literhez az első napon a 7. és 14. napon. 
  • Nitrit probléma esetén: adagoljunk minden nap.

  A használata utáni víz felhősödés néhány óra elmúltával eltűnik. Felbontás után tároljuk hideg sötét helyen, gyermekektől és házi kedvenceinktől távol.

  A 14. nap után használhatjuk az EasyLife FFM vízelőkészítőt az általános karbantartásokhoz.

  További információk
 • Easy Life FFM klórtalanító vízelőkészítő - 100 ml

  A csapvízzel történő vízcseréknél fontos, hogy a csapvízben megtalálható - a halak kopoltyúit irritáló és a szűrőben illetve az aljzatban tenyésző baktériumokra káros klórt és nehézfémeket eltávolítsuk a vízből.

  A holland Easy Life FFM (fluid filter medium) terméke több, mint vízelőkészítő: a klór és nehézfémek megkötése mellett olyan más pozitív általános hatásai is vannak, mint a vízminőség javítása, egyéb káros anyagok eltávolítása. Az Easy Life "folyékony szűrőanyag" csak természetes összetevőket tartalmaz. A használatának semmilyen káros hatását nem ismerjük! Hatására az első percekben a víz enyhén opálosodhat - ez a természetes folyamat eredménye és általában hamar megszűnik.

  A vízcserékhez mindig javasoljuk a vízelőkészítők használatát. Tengeri és édesvizi akváriumokban egyaránt használható.

  • Adagolás: 10 ml / 30 liter csapvíz.
  • Fontos: Közvetlenül használat előtt jól fel kell rázni a palackot!
  További információk
 • Easy Life FFM klórtalanító vízelőkészítő - 1000 ml (1l)

  A csapvízzel történő vízcseréknél fontos, hogy a csapvízben megtalálható - a halak kopoltyúit irritáló és a szűrőben illetve az aljzatban tenyésző baktériumokra káros klórt és nehézfémeket eltávolítsuk a vízből.

  A holland Easy Life FFM (fluid filter medium) terméke több, mint vízelőkészítő: a klór és nehézfémek megkötése mellett olyan más pozitív általános hatásai is vannak, mint a vízminőség javítása, egyéb káros anyagok eltávolítása. Az Easy Life "folyékony szűrőanyag" csak természetes összetevőket tartalmaz. A használatának semmilyen káros hatását nem ismerjük! Hatására az első percekben a víz enyhén opálosodhat - ez a természetes folyamat eredménye és általában hamar megszűnik.

  A vízcserékhez mindig javasoljuk a vízelőkészítők használatát. Tengeri és édesvizi akváriumohoz egyaránt.

  • Adagolás: 10 ml / 30 liter csapvíz.
  • Fontos: Közvetlenül használat előtt jól fel kell rázni a palackot!
  További információk
 • Easy Life FFM klórtalanító vízelőkészítő - 5000 ml (5l)

  A csapvízzel történő vízcseréknél fontos, hogy a csapvízben megtalálható - a halak kopoltyúit irritáló és a szűrőben illetve az aljzatban tenyésző baktériumokra káros klórt és nehézfémeket eltávolítsuk a vízből.

  A holland Easy Life FFM (fluid filter medium) terméke több, mint vízelőkészítő: a klór és nehézfémek megkötése mellett olyan más pozitív általános hatásai is vannak, mint a vízminőség javítása, egyéb káros anyagok eltávolítása. Az Easy Life "folyékony szűrőanyag" csak természetes összetevőket tartalmaz. A használatának semmilyen káros hatását nem ismerjük! Hatására az első percekben a víz enyhén opálosodhat - ez a természetes folyamat eredménye és általában hamar megszűnik.

  A vízcserékhez mindig javasoljuk a vízelőkészítők használatát. Tengeri és édesvizi akváriumohoz egyaránt.

  • Adagolás: 10 ml / 30 liter csapvíz.
  • Fontos: Közvetlenül használat előtt jól fel kell rázni a palackot!
  További információk
 • Seachem Clarity víztisztító, opálosság, zavarosság ellen - 500 ml.

  Seachem Clarity víztisztító - 500 ml.

  A Seachem Clarity™ nagy hatékonyságú  vízkezelő, víztisztító készítmény tengeri és édesvízi akváriumok számára. A termék fejlett polimer flokkulációs szert tartalmaz, ami korallok és növények számára is biztonságos.

  A Seachem Clarity™ a következő felhősödésekre, zavarosodásokra használható: kémiai felhősödés, lebegő részecskék okozta zavarosodás (pl. felkavart aljzat stb.). Tengeri és édesvízi akváriumokban is használható. Növényekre és korallokra ártalmatlan.

  Kiszerelések: 100 ml, 250 ml, 500 ml.

  Bővebb információ a "Termék leírás" menüpont alat

  További információk
 • Seachem Vitality - vitaminok és aminósavak tengeri halak számára - 100 ml.

  A tengeri akváriumban élő halak számára fontosak a vitaminok. A vitaminok az élő szervezetekben aktiválják az enzimeket és hozzájárulnak az egészséges élethez. A különféle betegségeknek gyakran oka a vitaminhiány. A Vitality™ egy multivitaminokban, aminosavakban és C-vitaminban gazdag oldat. Alapvetően tengeri halak számára fejlesztették ki, de édesvízi halakra is jótékony hatással bír.

  Javasolt adagolás: egy adag haltápot áztassunk egy kupaknyi Vitalitybe

  További információk

1-20-ig Össz.: 43

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem