Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

SaltyShrimp Sulawesi Mineral 7,5 pH beállító - 100 g

4 1

A Sulawesi ásványi por könnyen oldódó vízkezelő, ami 7.5-ös pH-ra állítja be a vizünket, és megfelelő szinten keményíti az RO vizet, esővizet, ioncserélt vizet stb. A vízkezelőt úgy alakították ki, hogy a régióban híres garnélafajták tenyésztéséhez megfelelő legyen, például a Cardinal Shrimp (Cardinia Dennerli) fajtához. A terméket több Dennerli tenyésztő is sikeresen használja.


Segíti a regenerálódást a mikrobiális aljzatok számára. A termék a veszélyes kórokozókat is csökkenti azáltal, hogy az ellentétes mikroflórát javítja. Növeli a víz lúgosságát és az összkeménységet a következő arányban: KH / GH = 0.42 / 1.0


További információért kérjük látogassa meg a termék hivatalos oldalát és olvassa el részletes tájékoztatónkat is.


Tartalom:


  • 100 gramm (hozzávetőlegesen 425 liter víz visszasózására elendő) 

  • Az adagolókanál a visszazárható dobozban található.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

Normál ár: 3300 Ft

Akció 2900 Ft

EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

SaltyShrimp Sulawesi Mineral 7,5 pH beállító - 100 g

A Sulawesi ásványi por könnyen oldódó vízkezelő, ami 7.5-ös pH-ra állítja be a vizünket, és megfelelő szinten keményíti az RO vizet, esővizet, ioncserélt vizet stb. Minden alapvető ásványi anyagot tartalmaz, ezen kívül nyomelemeket az egészség, és a megfelelő közérzet érdekében. A vízkezelőt úgy alakították ki, hogy a régióban híres garnélafajták tenyésztéséhez megfelelő legyen, például a Cardinal Shrimp (Cardinia Dennerli) fajtához. A terméket több Dennerli tenyésztő is sikeresen használja.

Segíti a regenerálódást a mikrobiális aljzatok számára. A termék a veszélyes kórokozókat is csökkenti azáltal, hogy az ellentétes mikroflórát javítja. Növeli a víz lúgosságát és az összkeménységet a következő arányban: KH / GH = 0.42 / 1.0

További információért kérjük látogassa meg a termék hivatalos oldalát és olvassa el részletes tájékoztatónkat is.

Tartalom:

  • 100 gramm (hozzávetőlegesen 425 liter víz visszasózására elendő) 
  • Az adagolókanál a visszazárható dobozban található.

Mivel a Towutisee-ből származó legkedveltebb garnélafajták (Harlekin, Cardinia, Cardinia Stirata) tenyésztése a mai napig óriási kihívás, 2008 és 2011 között számos expedíciót szerveztek a térségbe, hogy megőrizzék és tanulmányozzák a helyszínen található víz paramétereket. A vízmintákat ezután részletesen tesztelték. A kutatások eredménye jelentős eltérésekre hívta fel a figyelmet.

Ez alapján született meg a két ásványi vízkezelő a 7.5 és a 8.5-ös Sulawesi Mineral. A kevésbé érzékeny Sulawesi fajták, mint a Kardinális garnéla (Cardiina Dennerli) mindkét termékkel jól tartható.

A nagyon különleges fajtákat reméljük hosszútávon is könnyebben tarthatjuk majd a Sulawesi Mineral 8.5 segítségével, ami a Towutisee tavakat modellezi szinte teljes mértékben.

Használati útmutató:

Az ásványi anyagot keverjük össze az akváriumon kívül. Néhány másodpercen belül feloldódik és a víz ezután kész a felhasználásra. A fel nem oldódott részeket nyugodtan hozzáadhatjuk az akváriumhoz. Használat után a termék csomagolását zárjuk vissza.

A cserevíz hőmérsékletét állítsuk be megfelelően!

RO víz, esővíz, ioncserélt víz stb esetén a Sulawesi 7.5 6 ° dH keménységre és  270 + / - 40 μS vezetőképesség értékre állítja be a vizünket, ehhez 1 enyhén púpozott adagolókanál (kb 3 , 5 g) ásványi port adjunk minden 15 liter vízhez.

További információk

NévSaltyShrimp Sulawesi Mineral 7,5 pH beállító - 100 g
CikkszámSSM-SM75-100
GyártóSaltyShrimp

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem