Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Acid Buffer - vízkezelő - 300 g

0 0

Az Acid Buffer™ egy foszfátmentes pufferelő, mellyel csökkenthetjük a pH-t és a KH-t, amit aztán az Alkaline Buffer™ segítségével szinten is tarthatunk. Mindkét pufferelő növényes akváriumokhoz lett kifejlesztve. Emellett nagyon kemény vízű akváriumokba is ajánlott, ahol a foszfátos pufferelők algásodáshoz vagy opálossághoz vezethetnek. Az Acid Buffer™ csökkenti a pH-t és 5.0-8.0 közé állítja az Alkaline Buffer™ segítségével. Ahogy az Acid Buffer™ csökkenti a pH-t, a karbonát keménységet (KH) szabad CO2-vé alakítja. Tengeri akváriumban szintén biztonságosan használhajtó a pH csökkentésére.


Kiválóan alkalmas szikes vizek javítására. Ezáltal ezek a vizek is alkalmassá válnak növényes akváriumok harmónikus működtetésére. Előfordulhat, hogy az első néhány napon a pH még visszaugrik, de folyamatos használattal az eredmény hosszútávú lesz és egyre kevesebbszer kell majd adagolni. 

Elérhetőség: Készleten

3290 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az Acid Buffer™ egy foszfátmentes pufferelő, mellyel csökkenthetjük a pH-t, amit aztán az Alkaline Buffer™ segítségével szinten is tarthatunk. Mindkét pufferelő növényes akváriumokhoz lett kifejlesztve. Emellett nagyon kemény vízű akváriumokba is ajánlott, ahol a foszfátos pufferelők algásodáshoz vagy opálossághoz vezethetnek. Az Acid Buffer™ csökkenti a pH-t és 5.0-8.0 közé állítja az Alkaline Buffer™ segítségével. Ahogy az Acid Buffer™ csökkenti a pH-t, a karbonát keménységet (KH) szabad CO2-vé alakítja. Tengeri akváriumban szintén biztonságosan használhajtó a pH csökkentésére.

Adagolás:
A pH csökkentéséhez használjunk naponta 1/4 teáskanál (2g) port 80 literenként, míg el nem érjük a kívánt értéket. Ez a mennyiség nagyjából 0,2 meq/L (0,6 dKH) értékkel csökkenti a KH-t. Nagyon kemény vizekben növelhetjük az adagolást. Amennyiben az akváriumban már halak vagy garnélák is vannak, a fokozatos pH csökkentés érdekében használjuk az Acid Buffer™ terméket az Alkaline Buffer™-rel együtt, hogy ne érje drasztikus változás az élőlényeket. A két termék együttes használatához az alábbi táblázat nyújt segítséget, melyben azt látjuk, hogy a kívánt pH érték eléréséhez milyen arányban kell adagolnunk őket.

Acid Buffer Alkaline BufferpH
1:1.06.0
1:1.36.5
1:2.07.0
1:2.57.5
1:4.08.0

További információk

NévSeachem Acid Buffer - vízkezelő - 300 g
Cikkszám246-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem