Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Seachem Acid Regulator vízkezelő - 250 gr.

0 0

Seachem Acid Regulator vízkezelő - 250 gr.

Az Acid Regulator az akvárium vizének pH értékét a savas tartományba (4.5 – 5.5) helyezi és lágyítja a vizet a kálcium és magnézium kicsapásával.

Az Acid Regulator segítségével a savas vizet kedvelő élőlények (pl. neonhalak és más Tetra fajok) számára biztosíthatunk optimális körülményeket.

Adagolási útmutató a termék leírásban!

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 3100 Ft

Akció 2990 Ft

Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Adagolás: Használjunk 1 csapott teáskanálnyi (7 g) Acid Regulator-t minden 40 liter akváriumvízhez naponta, míg a kívánt pH értéket elérjük. Utána havonta egyszer, vagy a vízcserék alkalmával használjuk igény szerint annyit, hogy a beállított pH-t megtartsuk. A pH emeléséhez használjuk a Neutral Regulator-al együtt, figyelembe véve a 2. fotón látható táblázatot. A táblázat RO (ozmó) víz használatát feltételezi, tehát pufferkapacitás nélküli vízzel számol. Ha a víznek már van pufferkapacitása (pl. csapvizet használunk) akkor a táblázatot csak kiindulásként használjuk. Vízcserekor mindig használjunk klórtalanító vízkezelőt is.

További információk

NévSeachem Acid Regulator vízkezelő - 250 gr.
Cikkszám76-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem