Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Clarity pelyhesítő vízkezelő - opálos, zavaros víz ellen - 100 ml

5 4

Seachem Clarity pelyhesítő vízkezelő - opálos, zavaros víz ellen


A Seachem Clarity vízkezelő, víztisztító készítmény tengeri és édesvízi akváriumokhoz. A termék kiváló minőségű, polimer alapú flokkulációs (szemcsésítő, pelyhesítő) anyagot tartalmaz - ez korallok és édesvízi növények számára is veszélytelen. Víz-felhősödésre vagy zavarosodásokra egyaránt használható. Kémiai eredetű vízfelhősödés, lebegő részecskék okozta zavarosodás (pl. felkavart aljzat stb.) kezelésére ideális termék.


A terméket a Green Aqua galéria akváriumaiban is sikerrel használtuk, az alkalmazását követően az opálos víz barnás árnyalatot kapott, ez jelezte, hogy a termék hatott - pár órán belül a szűrőben található perlonvatta "megfogta" a szemcsésített (flokkulált) részecskéket és a víz másnapra krisztálytiszta lett.


Adagolás: 5 ml / 80 liter akváriumvíz
Kiszerelések: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

Elérhetőség: Készleten

1990 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Miért más ez a termék?

Sok cég külön készítménnyel rendelkezik tengeri és édesvízi akváriumokhoz. Néhány konkurens termék több lépésben és több készítménnyel ajánlja a hasonló felhősödés kezelését. A Seachem Clarity egy termékben kínál megoldást tengeri és édesvízi akváriumok számára.

Hogyan működik?

Miután a Seachem Clarity-t hozzáadtuk az akvárium vizéhez, felhősödést láthatunk. Ez normális jelenség a termék használatakor és jó visszajelzés arra, hogy a Clarity elkezdett reakcióba lépni. A víz apró lebegő részecskékkel van tele, ami az emberi szem számára nehezen vagy egyáltalán nem látható. A Seachem Clarity ezeket a lebegő részecskéket összegyűjti. Ahogy a részecskék összegyűlnek, egy nagyobb egészt képeznek ami már láthatóvá válik és felhősödés formájában jelentkezik. Amikor ez a folyamat megtörtént az akvárium mechanikai szűrése egyszerűen eltávolítja ezeket az összegyűjtött részecskéket. Korábban pont a mérete miatt nem tudta a szűrő kivonni a vízből, de a megváltozott méretű szennyeződést már könnyen kiszűri akváriumunkból.

Használati útmutató: Használjon 1 kupak (5ml) folyadékot minden 80 liter vízhez. Bizonyos esetekben a felhősödés felerősödhet a Seachem Clarity használatakor, de ez minden esetben normális jelenség. Ilyenkor a Seachem Clarity már aktívan dolgozik akváriumunkban. Ezt a felhősödést gyors kitisztulás követi. Kémiai, vagy lebegő részecskék tisztítása után egy szűrő tisztítást kell elvégezni. Figyelem: a 2 és 4 literes kiszereléseken a kupak 10ml-es!

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információk

NévSeachem Clarity pelyhesítő vízkezelő - opálos, zavaros víz ellen - 100 ml
Cikkszám145-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem