Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem CupriSorb - Rézmegkötő szűrőanyag - 500 ml

0 0

A CupriSorb ™ hatékony köti meg a rezet és egyéb nehézfémeket. 


  • Különleges réz specifikus kelátképző gyanta ami a réz összes formáját adszorbeálja

A CupriSorb ™ gyorsabban és hatékonyabban távolítja el, mint az aktívszén ezért hatásosan használható vészhelyzetben és minden egyéb esetben amikor réz mutatható ki a vízből. A réz minden formáját megköti a vízből és folyamatos használhat mellett képes talajból kioldódó rezet is eltávolítani.


Összehasonlítva más egyszerű, kation cserélő gyantákkal a CupriSorb nem csak édesvízben, de tengervízben is használható


 

Elérhetőség: Készleten

12790 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Adagolás:

100 ml - 240l akvárium vízhez használható

Használjon 250 ml CupriSorbot minden 600 liter akvárium vízhez, ezzel legfeljebb 7500 mg (12 ppm) réz távolítható el. Használjon szűrőzsákot, mint például a The Bag™ vagy a Green Aqua sűrűszövésű szűrőzsák.  A legjobb eredmény érdekében a CupriSorb-ot úgy kell elhelyezni, hogy a legtöbb víz haladjon át rajta, ajánlott külső szűrőkben a perlonvatta alá tenni. A kimutathatatlan szubsztrát kimosódásának eltávolítása céljából a réz a CupriSorb-ot legalább 2 hétig használják, miután a rézvizsgálatok nem tartalmaznak rézt.

Telítődéskor a gyanta golyócskák sötétkékre szineződnek. A kimerülés ellenőrzésére réz teszt használata ajánlott!

Regenerálás:

A regenáráláskor ne használjon fém edényt! Jól szellőző helyen regenerálja a terméket, mindig viseljen védőfelszerelést! 

Műanyag edénybe öntsön 2 rész vizet és 1 rész háztartási sósavat és 1 órát áztassa. Ismételje annyiszor az előző műveletet amíg a termék visszanyeri eredeti színét. Ezután jól öblítse át csapvízzel a CupriSorbot és adjon 0.5 liter vízhez annyi nátrium-karbonátot amíg már nem pezseg az oldat. Öblítse át új csapvízzel és helyezze vissza a szűrőbe.

Ha többszöri regenerálás után sem nyeri vissza eredeti színét regeneráljuk a Purigenhez hasonlóan. 

További információk

NévSeachem CupriSorb - Rézmegkötő szűrőanyag - 500 ml
Cikkszám203-55
GyártóSeachem
Szűrőanyag típusaKémíai, víztisztító

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem