Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Equilibrium - vízkeménység növelő GH+ 600 g

5 2

Az Equilibrium™ a növényes akváriumok ideális ásványianyag-szintjének beállítására szolgáló termék. A hasonló termékekkel ellentétben az Equilibrium™ nem tartalmaz nátriumot és kloridot (ezek egy növényes akváriumban problémákat okozhatnak nagy mennyiségben). Az Equilibrium™ RO víz visszasózására vagy bármilyen ásványianyag-hiányra jó megoldást jelent.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

5490 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az Equilibrium™ a növényes akváriumok ideális ásványianyag-szintjének beállítására szolgáló termék. A hasonló termékekkel ellentétben az Equilibrium™ nem tartalmaz nátriumot és kloridot (ezek egy növényes akváriumban problémákat okozhatnak nagy mennyiségben). Az Equilibrium™ RO víz visszasózására vagy bármilyen ásványianyag-hiányra jó megoldást jelent.

Alkalmazás:
Egy egységnyi GH emeléséhez adjunk 16g (egy teáskanál) Equilibriumot minden 80 literhez. Az anyag adható közvetlenül az akváriumba, de ajánlott nagyjából 1 liter RO vízben feloldva beönteni.

Adagoláskor a víz opálossá válhat, ez 15-30 percen belül elmúlik!

További információk

NévSeachem Equilibrium - vízkeménység növelő GH+ 600 g
Cikkszám443-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem