Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Flourish Iron - vas növénytáp - 250 ml.

0 0

Seachem Fluorish Iron - vas növénytáp - 250 ml. A Flourish Iron növénytáp magas vas-koncentrációjú (10,000 mg/L Fe2+) glukonát oldat. Ez a növények számár sokkal könnyebben felvehető, mint a más vastartalmú készítményekben található Fe3+.  Olyan esetekben javallott a használata, amikor a növények vas igénye meghaladja azt a szintet amit a Flourish növénytáp vagy egyéb tápok a vízbe juttatnak vagy vashiány-tüneteket tapasztalunk (rövid és gyenge stem-ek, sárguló levelek az erezetek között). Foszfátot és nitrátot nem tartalmaz. A vas mellett a növényeknek további nyomelemekre (Micro tápanyagok) és Macro tápanyagokra is szükségük van. A termék leírásban megtalálható a pontos összetevők listája. Kiszerelések: 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 l, 4 l, 20 l

Elérhetőség: Készleten

2990 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Miben más a termék? Az EDTA (Fe+3) alapú vas növénytápokhoz képest a Fe+2 formájú vas növénytáp tartalmát a növények könnyebben, kisebb fiziológiai energiával tudják felhasználni. Használati útmutató: Adagoljunk 1 kupak (5 ml) tápot 200 literenként egyszer vagy kétszer hetente. Kisebb dózisokhoz a kupakban 1ml-es osztás van. Használjunk vas teszteket a megfelelő értékek leolvasására. A használatát akkor javasoljuk, ha vashiány tüneteket (általában az új leveleken látszik az erezetek közötti sárgulás és rövid, törékeny stem-ek) tapasztalunk az akváriumban. Összetevők: Vas (Fe) 1.0% Bővebb infó a gyártó oldalán.

További információk

NévSeachem Flourish Iron - vas növénytáp - 250 ml.
Cikkszám476-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem