Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Neutral Regulator vízkezelő - 250 gr.

4 10

Seachem Neutral Regulator vízsemlegesítő - 250 gr.

A Seachem Neutral Regulator vízkezelő a víz kémhatását (pH-ját) állítja semlegesre (7-esre) magasabb vagy alacsonyabb értékről egyaránt. A vizet a kálcium kicsapásával lágyítja és eltávolítja a klórt, klóramint és ammóniát. A Neutral Regulator használatával az egyéb vízkezelők fölöslegessé válnak.

Amennyiben a 7-es pH-nál alacsonyabb értéket szeretnénk beállítani a Neutral Regulator-t az Acid Regulator-al együtt kell használnunk - vagy használjunk önállóan Discus Buffer terméket.

Amennyiben a 7-es pH-nál magasabb értéket szeretnénk beállítani a Neutral Regulator mellé Alkaline Regulator-t használjunk.

A Seachem vízkezelő termékei az akvárium környezetét nagymértékben stabilizálják!

Elérhetőség: Készleten

3290 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Miért más a Neutral Regulator mint más vízkezelők?

A különlegesen hatékony pufferkapacitása mellett eltávolítja a klórt, klóramint valamint megköti az ammóniát, nitriteket, nitrátokat. (A növényes akváriumokban történő használat kezdetekor ezért érdemes a nitrát szintet párszor Nitrát teszttel ellenőrizni, hogy a növények számára fontos macro tápanyag elegendő mennyiségben legyen a vízben.) A fentieken kívül 7-es pH pufferelő hatása is van.

Adagolás: használjunk 40/80 literenként 1 csapott teáskanálnyi Neutral Regulator-t havi egyszer/kétszer - vagy igény szerint adagolva ahhoz, hogy a 7-es pH-t tartsuk. A Neutral Regulator-t az akvárium vizébe közvetlenül kell adagolni, ideális esetben vízcserekor az új vízbe keverve.

További információk

NévSeachem Neutral Regulator vízkezelő - 250 gr.
Cikkszám306-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem