Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Reef Buffer - korallos pH beállító (8.3) - 250 g

0 0

Reef Buffer™ baz akváriumunk pH szintjét 8,3-ra stabilizálja, akárcsak a Marine Buffer™,de használata csak olyan esetekben javasolt, ahol a Marine Buffer™ nem elég, a pH stabilizálása túl nehéznek bizonyul. Ez leginkább a korallos akváriumoknál jellemző, ahol a korallok sok karbonátot elhasználnak, így a pH pufferelésére nem marad elegendő.

Elérhetőség: Készleten

2990 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Reef Buffer™ baz akváriumunk pH szintjét 8,3-ra stabilizálja, akárcsak a Marine Buffer™,de használata csak olyan esetekben javasolt, ahol a Marine Buffer™ nem elég, a pH stabilizálása túl nehéznek bizonyul. Ez leginkább a korallos akváriumoknál jellemző, ahol a korallok sok karbonátot elhasználnak, így a pH pufferelésére nem marad elegendő.

Adagolás:

Adjunk 5g sót minden 150 liter vízhez a 0.1 pH emeléséhez. Oldjuk fel legalább egy kupak édesvízben az akváriumba öntés előtt. Adagoljuk naponta, míg elérjük a kívánt 8,3-as pH szintet. Ezután használjuk a pH szinten tartásához, az adagolás gyakorisága minden akváriumnál eltérő lehet, így ki kell tapasztalni a saját akváriumunk számára megfelelő adagolást.

Használatkor apró szemcsésedést, ködösödést tapasztalhatunk, mely 15 percen belül elmúlik. A termék túladagolása veszélyes, a túlzott alkalinitás a korallok számára elengedetetlen elemek veszteségét okozhatja.

További információk

NévSeachem Reef Buffer - korallos pH beállító (8.3) - 250 g
Cikkszám676-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem