Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Garnéla - Tigris garnéla (Caridina cf. cantonensis Tiger)

4 6

 Teste átlátszó vagy világos barna, amelyen 5-6 sötét barna, vagy fekete függőleges csík húzódik. A sárga fej- és farok rész jól ellensúlyozza a sötét csíkokat a garnéla testén. Több színváltozata is létezik: kék, piros, fekete. A kék színváltozatnak narancssárga szemei vannak. Ahogy a Tigris garnéla jobban elterjedt úgy lett egyre kedveltebb a haladó garnélások között. Ez a garnéla megfelelő „második lépésnek” a Red cherry garnéla után, mert tenyésztése csak kicsit nehezebb, nem túl drága és akár együtt is tarthatjuk a Red cherry garnélákkal. A tiszta víz nélkülözhetetlen ennek a kis garnélának is, tehát ajánlatos hetente 20-30%-os vízcserét biztosítani számukra.


A nőstények nagyobbak, mint a hímek és a hasi részük ívelt. Ha betartjuk a vízminőségnél előírtakat, akkor könnyen szaporíthatjuk is. Minden megtermékenyített nőstény Tigris garnéla egyszerre 20-25 petét hordoz a hasi részénél, és miután elengedi a kis garnélákat, körülbelül 1 héten belül újra megtermékenyülhet, ha egészséges. A kis garnélák mintázata csak 1 hónapos korukban jelenik meg. A kis garnélák kb. 4 hónaposan lesznek ivarérettek.


A garnélák csak személyes átvételre rendelhetők!


  Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

  Elérhetőség: Nincs készleten

  790 Ft
  EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

  BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

  INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

  TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

  VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

  PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

  INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

   

   

   

   

   

  Részletek

  Tudományos név : Caridina cf. cantonensis Tiger
  Magyar név: Tigris garnéla
  Csoport: Gerinctelenek
  Származás: Ázsia; Dél-Kína
  Testhossz: 2,5-3 cm
  Természetes élőhely: Valószínűleg Kína déli részén tiszta oxigéndús vizekben.
  Viselkedés: Békés, külön a számukra berendezett akváriumban tartsuk őket.
  Táplálkozás: Garnélaeleség. Mindenevők, adjunk nekik forrázott zöldségeket is.
  Szaporítás: Elég könnyű
  Medence: Minimum 20 literes
  Népesség: 20 literre 5-6 garnéla
  Dekoráció: Növényekkel dúsan teleültetett akvárium, használjunk a víz színén úszó növényeket, hogy tompítsuk a világítás erősségét.
  Hőmérséklet: 20-27 °C
  pH: 6,5-7,2
  Keménység: 4-15 NK°
  Várható életkor: 1-2 év

   További információk

   NévGarnéla - Tigris garnéla (Caridina cf. cantonensis Tiger)
   Cikkszám888021
   GyártóÉlőlények

   Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

    

   Speciális termékek szállítása

   NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
   A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

   NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
   A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

   VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
   Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

   MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
   Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
   Post your comment

   GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem