Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Tropica Vallisneria Nana

4 14

Család: Hydrocharitaceae
Származási hely: Ausztrália
Magasság: 30-80 cm
Szélesség: 2-10 cm
Fényigény: alacsony-magas
Hőmérséklet: 20-28 °C
Vízkeménység: lágy-kemény
pH tolerancia: 6-8,5
Növekedési ütem: közepes
Igény: alacsony

Elérhetőség: Készleten

1600 Ft
  • 5 db felett 1440 Ft /db és a megtakarítás 10%
Tropica
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A Valisneria nana sötétzöld, keskeny leveleivel igazán egyedülálló kontraszt növény. Kifejezetten alkalmas nagyobb akváriumok középső, kisebb akváriumok hátsó részeibe való beültetéshez. Levelei sokkal keskenyebbek, és nem is nőnek olyan magasra, mint a többi Vallisneria fajta. Természetes környezetében, Észak-Ausztráliában a Vallisneria nana csak 15 centiméteres magasságot ér el, azonban ez a magasság akváriumokban 30-50 centiméterre módosul, amely többnyire a megvilágításon és a tápanyagok mennyiségén múlik. A Vallisneria nana jó körülmények között nagyon gyakran hoz új hajtásokat, így igen gyorsan sűrűsödik.

További információk

NévTropica Vallisneria Nana
Cikkszám33-056C
GyártóTropica
SzínZöld
Növény típusaKönnyen tartható

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem